A la jornada s’exposarà el funcionament de les Plataformes ERP. Aquestes s’utilitzen com a solució a la gestió empresarial, ja que ajuden en la gestió de compres o de vendes, en la gestió comptable (clients, proveïdors, actius, personal), en el control d’estocs i també en la pròpia planificació de comandes. A més, també s’oferiran i es detallaran diverses opcions disponibles en el mercat que donen una resposta específica als requisits del sector de la restauració i l’alimentació. Les empreses assistents podran conèixer en profunditat les característiques tècniques de cadascuna, per a què s’utilitzen, i les principals diferències i similituds pel que fa a facilitat d’ús, seguretat de les dades, tipus d’implantació i funcionalitat per àmbits de gestió. La presentació anirà a càrrec d’Hugo Rodríguez, gerent d’Actual-Cash, consultoria de restauració i hoteleria, i formador en diversos màsters des de l’any 2015 a l’EAE Business Schooli i Ostelea en l’àrea específica d’explotació de restauració i Food & Beverage. Totes aquelles persones que estiguin interessades i vulguin participar del acte només han d’enviar un correu a l’adreça aj035.promocieconomica@calella.cat, indicant el nom i cognoms de la persona, el nom de l’empresa i el telèfon mòbil.