Com arribar-hi

A Calella s’hi pot arribar amb molts diversos mitjans de transport, atesa la seva privilegiada situació geogràfica, a la ribera de la mar Mediterrània, a mig camí entre Barcelona i Girona (distant 50 Km de cadascuna d’aquestes capitals catalanes ).

En vehicle particular s’arriba a Calella mitjançant la carretera N-II, o bé per l’autopista C-32. La posada en funcionament de l’autopista C-60 entre Mataró i Granollers ha afavorit decisivament la connexió entre la nostra comarca i les terres de l’interior de Catalunya. Avui es pot arribar a Calella des de Sabadell, Terrassa, Vic, i d’altres importants ciutats catalanes en menys d’una hora.

A on estacionar

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=z83aHUFCMmYM.koeffPgspr3Q

Amb transport públic

També és possible arribar a Calella per carretera utilitzant alguna de les diverses línies de transport públic existent.

El ferrocarril és el més important mitjà de comunicació públic de què disposa la nostra ciutat i un dels més utilitzats. Ens uneix amb Barcelona, Girona, la Costa Brava, i amb l’aeroport de Barcelona, amb una freqüència mínima d’un tren per hora en cada direcció, que és augmentada a l’estiu.

 La excel·lent situació de Calella, fa que ens arribin visitants procedents de tota Europa per via aèria, tant per l’aeroport de Barcelona com per el de Girona-Costa Brava.

Efectivament, com es pot comprovar, Calella té un magnífic ventall de formes de arribar-hi, la qual cosa ens ajuda a mantenir-nos entre els capdavanters dels destins turístics del nostre país.

Per arribar a la ciutat amb autobús:

 • Línia Barcelona-Girona-Figueres
  Asistencia y Servicios SL ASSER Tel: 935 931 112
  Barcelona Bus: Estiu - Hivern
 • Línia Blanes-Universitat Autònoma
  de B. Asistencia y Servicios SL ASSER Tel: 935 931 112
 • Línia Calella-Blanes-Hostalric
  Asistencia y Servicios SL ASSER Tel: 935 931 112
 • Bus nocturn línia N-82
  Horaris - Parades
Per arribar a la ciutat amb tren:

Cercador Mou-te

Darrera actualització: 21.03.2022 | 09:58
Darrera actualització: 21.03.2022 | 09:58