Calella a punt

Dimarts, 6 de desembre de 2016 a les 00:00

“Calella a punt” és una aplicació que permet als ciutadans ser els ulls de la ciutat

Calella a punt és una aplicació que permetrà als ciutadans enviar incidències a l’Ajuntament de Calella a través del mòbil. Quan l’usuari trobi un desperfecte a la ciutat, ja sigui brutícia, algun element en mal estat, etc., podrà comunicar-ho a l'Ajuntament enviant una fotografia i la localització d'on es troba aquesta incidència. Un cop els serveis tècnics de l’Ajuntament de Calella ho rebin es treballarà per solucionar-ho el més aviat possible i l’usuari rebrà una notificació cada cop que canviï l’estat de la tramesa: rebuda, en tràmits o resolta.

L’Ajuntament de Calella aposta un cop més per les noves tecnologies a l’hora de millorar la comunicació amb la ciutadania. El principal objectiu és el de mantenir la nostra ciutat en òptimes condicions i gràcies a la col·laboració de tothom donar solucions d’una manera àgil i eficient.

L'aplicació, a més, permet accedir ràpidament als diferents perfils que l’Ajuntament de Calella té a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. 

Calella a punt ja està disponible per dispositius Android i iOS. Es pot descarregar de manera gratuïta i no cal registrar-se com a usuari.

Descarrega-la per telèfons o tauletes Android aquí.  Descarrega-la per iPhone o iPad aquí.
Darrera actualització: 23.02.2022 | 12:33