Creació de factures

Com crear una factura electrònica

Només es poden admetre factures confeccionades d'acord amb les especificacions del format facturae 3.2 i 3.2.1, signades electrònicament mitjançant un certificat reconegut, les especificacions d'aquest format les podeu trobar a www.facturae.es.

Molts dels programes comercials de comptabilitat ja ofereixen mòduls de facturació electrònica, així com entitats bancàries que disposen d'aquest servei. Com a alternativa, disposeu de diverses opcions gratuïtes, com ara:

  • El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha desenvolupat l'aplicació Gestió de la Facturació Electrònica i la podeu descarregar gratuïtament des del web: www.facturae.es

  • Al lloc web www.b2brouter.net, s'ofereixen alguns serveis gratuïts d'emissió de factures electròniques que compleixen amb les condicions requerides per la Diputació de Barcelona, no és necessari disposar de signatura electrònica, però sí que caldrà registrar-se al seu portal. Al següent enllaç podeu veure un vídeo de com generar les factures des d'aquesta plataforma.

  • A la web de la Petita i Mitjana empresa www.pymefactura.net tampoc necessiteu disposar de signatura electrònica i caldrà registrar-se.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 08:18
Darrera actualització: 15.09.2021 | 08:18