Espai Municipal Can Saleta

S'hi troben les Àrees d'Economia Local, Internacionalització, Joventut, Igualtat i Drets Civils, Participació i Solidaritat. També estan les instal·lacions de l'Espai Jove i de l'Sport City Lab.

Economia Local

Les instal·lacions de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats, Consum i Fires que pertanyen a l'Àrea d'Economia Local es troben situades a l'Espai Municipal de Can Saleta. Aquí trobaràs el Servei Local d’Ocupació (SLO), el Servei d’Empresa (SE) i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC). A més, es poden tramitar llicències d’atorgament de les parades del Mercat Municipal i del Mercat Setmanal.

Espai Jove de Can Saleta

L'Espai Jove és el punt de trobada pels joves de Calella. Oferim serveis, informació i espais de participació sobre aquells temes que us interessen i preocupen. 

Disposa d'una aula polivalent, una aula d'estudi i una aula d'ordinadors amb accés a Internet on podràs buscar la informació que necessitis. També disposa de xarxa Wi-Fi.

Sport City Lab

Calella Sport City Lab és una operació impulsada per l’Ajuntament de Calella amb la finalitat que el municipi esdevingui un banc de proves per a totes les solucions relacionades amb l’esport, aprofitant que acull un important calendari de competicions esportives d’alt nivell.

c. Sant Jaume, 225-229 - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 663 101
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.09.2021 | 09:04