Les platges de Calella, l’Oficina de Turisme, la Policia Local i sis empreses reben el segell Biosphere de sostenibilitat turística

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

El regidor Albert Torrent, en representació de l’Ajuntament de Calella, ha recollit avui aquest distintiu de projecció internacional  com a reconeixement a les bones pràctiques mediambientals de la ciutat en una jornada organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Les tres platges de Calella (Gran, Garbí i Les Roques), l’Oficina de Turisme, la Policia Local i sis empreses calellenques han rebut avui el distintiu Biosphere Sustainable en la Jornada de Sostenibilitat celebrada a Santa Susanna. El regidor de l’Àrea de Sostenibilitat, Albert Torrent, ha recollit el segell com a reconeixement de bones pràctiques mediambientals emmarcades dins els objectius de les Nacions Unides contra el canvi climàtic. 

Aquesta jornada agafa la forma d’un esdeveniment que pretén posar l’accent en la rellevància de la sostenibilitat en l’àmbit del turisme, demostrant també el compromís i la confiança del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El segell, a més, permetrà millorar el posicionament de les empreses i serveis amb relació al turisme sostenible com també el poder desenvolupar plans de sostenibilitat personalitzats a través d’activitats i accions vinculades a l’Agenda 2030 i als disset Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Entre els distingits, destaquen els apartaments Atzavara, Aparthotel Miami Park, Càmping El Far, Hotel Balmés, Hotel Espanya i Neptuno Hotel & Spa. Sònia Corral, gestora d’aquest últim, ha estat una de les participants de la taula rodona sobre sostenibilitat ambiental.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 09:45