Calella Film Office

Calella ofereix l’espai i els recursos per a què es pugui crear una producció audiovisual.

Calella Film Office està dedicat a l’art i la indústria audiovisual. La nostra missió és ajudar els professionals del cinema, la televisió i la publicitat a fer realitat els seus projectes, assessorant-los en la cerca de localitzacions i oferint-los tota la informació necessària per filmar a qualsevol indret de la ciutat.

La CFO es posa a disposició dels creatius i les empreses del sector amb la voluntat de promoure la ciutat com a plató de rodatges i producció audiovisual. La gran diversitat d’escenaris, la bellesa de paisatges únics al costat del mar, la climatologia, els serveis i els recursos disponibles fan de Calella un magnífic espai natural al servei de la creativitat.

L’Ajuntament de Calella forma part, des de 2010, de la Catalunya Film Commission, una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català creada per facilitar els rodatges als seus espais. Des de la CFO oferim els serveis de suport i atenció a les productores, localitzadors i professionals de l’audiovisual per tal que Calella sigui l’escenari ideal de filmació.

Ajuntament de Calella

Plaça de l'Ajuntament, 9 - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 663 030
Fax: 937 660 576
Adreça electrònica: calella@calella.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.12.2022 | 12:47