PSC: L’espai Can Saleta ja és una realitat

Des del mes d’octubre l’Espai Can Saleta ja ofereix els seus serveis a la ciutadania. Ha estat un projecte llarg de poder aconseguir, però amb esforç i voluntat ja funciona a ple rendiment.

La idea de poder gaudir d’aquest espai sorgeix a partir del treball realitzat pel govern municipal i de buscar la millor manera de recuperar l’antic Hostal Vell.

En aquesta instal·lació podem trobar les Àrees de Joventut, Igualtat i Drets Civils, Participació, Solidaritat i Cooperació, i Economia Local que engloba Promoció Econòmica, Comerç i el Calella Smartcity Lab.

Concretament, volem parlar-vos d’un espai significatiu dintre d’aquesta nova instal·lació municipal. Durant la legislatura passada el govern municipal va considerar que era necessari poder comptar amb un espai dedicat als joves de la nostra ciutat per poder oferir un ampli ventall de possibilitats, però sobretot un espai polivalent on el jovent pogués desenvolupar les seves inquietuds.

Nosaltres vam incloure al nostre programa electoral la importància de poder fer realitat aquest espai, pel fet que el considerem una eina de treball molt important en multitud d’aspectes que afecten directament els nostres joves.

Durant aproximadament dos anys es va estar treballant el projecte educatiu de l’espai jove, es van dur a terme assemblees amb el jovent del municipi perquè poguessin opinar sobre com volien que fos aquest espai dedicat a ells i es va realitzar una enquesta a diferents entitats i grups de joves.

Així doncs, amb el resultat obtingut fruit d’aquesta tasca essencial de parlar amb els futurs usuaris de l’espai, avui podem gaudir del Nou Espai Jove de Can Saleta. En aquest espai els joves poden disposar de les aules d’estudi i d’informàtica per poder realitzar els deures o treballs, però també poden gaudir del pròpiament Espai Jove per al seu oci, realitzant tallers i activitats de tota mena, on mensualment realitzen una assemblea per dir-hi la seva i poder decidir entre tots els usuaris què volen anar fent i com volen gaudir d’aquest espai municipal.

Des d’aquest espai volem animar a tots els joves perquè puguin participar i aprofitar l’Espai Jove.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:14