PSC: El PSC renova el pacte de govern per continuar treballant per Calella

El PSC continuarà treballant els propers quatre anys pel benestar de tots els ciutadans i ciutadanes de Calella des del govern municipal. El darrer mandat hem tingut l’honor de compartir la política municipal amb el PDeCAT. En les juntes de govern, tant ells com nosaltres hem proposat mesures que s'enquadren en els valors socialdemòcrates de major justícia social, solidaritat i igualtat. Des d’aquesta perspectiva hem intentat avançar en tots els temes estratègics de ciutat i en aquells temes menors que no tenen ideologia però als que cal donar resposta. Allò que de vegades és una cosa petita per alguns, és molt important per un veí o veïna. Per això hem estat amatents sempre als comentaris i aportacions de la ciutadania i ho continuarem fent. Els regidors i regidores de districte, per exemple és una bona eina per escoltar i solucionar els problemes diaris de cada una de les zones de la ciutat.

De sempre, el PSC ha defensat la idea de què el més important per a nosaltres és Calella. Però dir Calella era dir la seva gent, el projecte de vida de cadascun dels seus ciutadans i de les seves ciutadanes, especialment de les persones més vulnerables. Ens vam presentar a les eleccions municipals amb la intenció de continuar contribuint a fer una ciutat millor. La ciutat amable i confortable que els calellencs i calellenques volem.

Durant el mandat passat, hem fet una part de la feina. Però el camí és més llarg i estem disposats a transitar-lo. Ens sentim compromesos amb Calella i volem continuar contribuint a la seva millora dia a dia amb els nostres companys i companyes de viatge. Nosaltres ens sentim còmodes treballant l’entrellat dels pobles i ciutats, en projectar el seu futur; el PSC és, clarament, un partit municipalista. Ens agrada dir que som l’esquerra municipalista. Una esquerra sense dogmatisme, que posa per davant el projecte i els interessos de la gent que no pas la puresa ideològica. Sabem de d’on venim i què som. Però estem per fer feina i hem trobat uns companys que tenen la mateixa intenció, treballar de ferm per Calella.

L’objectiu, per tant, és clar: continuar aportant solucions per a la ciutat i la seva gent, que són la veritable raó de ser de la nostra acció política. Tenim per endavant un projecte engrescador amb una idea potent. Volem que aquests propers quatre anys siguin els anys de l’esport, perquè com deia el poeta Martí i Pol, “tot està per fer, i tot és possible”.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:07