PSC CALELLA: Manifest de 11 de setembre 2017 de l’agrupació de Calella del PSC

Calellenques i calellencs:

Un any més arriba la diada, la nostra diada.

Per nosaltres, els socialistes, és una afirmació de voluntat, de cohesió i de respecte.

La Diada Nacional de l’11 de setembre és el símbol de la unitat del poble de Catalunya, siguin quins siguin els seus ideals i les seves opinions polítiques, al voltant dels anhels col·lectius de justícia i de llibertat, com ho és la senyera. I per això volem que la Diada segueix representant aquests anhels amb les nostres institucions d’autogovern i que preservin amb cura i tenacitat, el present i el futur.

El catalanisme ha estat, és i treballem perquè segueixi essent, un factor de vertebració i entesa del nostre país.

Al llarg de la història el catalanisme ha conegut moments de glòria i moments de dificultats, de llums i d’ombres; moments d’unitat i moments de divisió profunda. No ens hem d’espantar doncs que de tant en tant es produeixin importants diferències de criteri en una societat diversa i dinàmica com la nostra.

Des de el nostre punt de vista, hi ha, però, tres límits que mai hauríem de sobrepassar.

El primer és el respecte a totes les idees que busquen, des de perspectives ben diferents, el progrés i el benestar del país. El segon límit és la unitat civil del nostre poble. I el tercer límit és l’esforç permanent per assegurar que les institucions marquen el que es produeix al debat democràtic i a l’acció de govern... ho són sempre de tots i ha de merèixer el respecte de tots.

Fa pocs dies hem estat davant d’una prova terrible de convivència amb l’atemptat terrorista de Barcelona i Cambrils i hem sortit vencedors per un fet cabdal: la unitat com a Poble, perquè sols amb aquesta unitat podrem fer front als reptes que el futur ens pot deparar.

Catalunya és terra de pas, acollidora, oberta a tothom i a on ningú hi sobra.

El nostre compromís és per damunt de tot per a les persones, siguin d’on siguin i vinguin d’on vinguin.

Així doncs rebeu tots plegats l’encoratjament de l’Agrupació de Calella del Partit dels Socialistes de Catalunya perquè aquesta Diada ens doni la necessària saviesa per fer un País millor.

Visca l’11 de Setembre. Visca Catalunya. 

MIQUEL ICETA VISITA L'HOSPITAL DE CALELLA

El Primer Secretari del PSC ha tingut una jornada de treball amb la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i amb el Comitè d'Empresa per tal de copsar de primera mà els problemes d'infraestructures, de materials i de finançament d'aquesta corporació. Ens preocupa molt que el nostre territori compti amb el millor servei d'atènció sanitària, i això passa per revertir les retallades, finançar de manera apropiada la Corporació i dotar-la de tots els mitjants tecnològics. Miquel Iceta s'ha compromès a portar la veu del Maresme i la Selva al parlament de Catalunya.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:35