PDeCAT: Seguim treballant per Calella

Aquest mes de juny es compleixen els primers dos anys d’aquest mandat, l’equador de la legislatura. Durant aquest temps hem estat capaços de buscar i aportar solucions a nous reptes del dia a dia i hem repensat l’horitzó de la ciutat que volem, una ciutat amb un nou model econòmic més sostenible en el temps i que generi riquesa i alhora cohesió i progrés social per a tots els seus habitants.

Per desenvolupar aquesta tasca ens hem centrat en cinc grans eixos de treball: els serveis a les persones i la cohesió social; la promoció econòmica, el comerç i l’ocupació;  un Ajuntament proper als ciutadans; la Ciutat per viure-hi i Calella al món. Aquest cinc eixos estratègics ens han servit com a pauta per anar desenvolupant tot allò que incorporàvem al nostre programa electoral i superar els reptes de cada moment amb idees clares i uns objectius ben definits, juntament amb l’esforç, optimisme i il·lusió col·lectiva per millorar dia rere dia.

Aquesta actitud propositiva i proactiva del nostre equip de govern es contradiu totalment amb l’actitud catastrofista i de pessimisme crònic que ens mostren alguns partits de l’oposició, que ens volen transmetre la imatge d’una ciutat grisa i fosca, sense cap tipus de teixit comercial, sense iniciatives ciutadanes; en definitiva, una ciutat sense il·lusió. Possiblement aquesta actitud pessimista respon a una voluntat d’evitar que l’equip de govern pugui executar projectes i tirar les coses endavant amb l’únic objectiu de desgastar-lo al preu que sigui.

Però nosaltres tenim un objectiu clar i, com sempre hem dit, treballem per a tothom per fer de casa nostra, Calella, una ciutat acollidora, dinàmica i que ofereixi oportunitats i un futur per a tothom. Per aconseguir-ho impulsem molts projectes i iniciatives diverses, però de tots aquests, en voldríem destacar uns quants dels que hem realitzat en aquests dos primers anys de mandat.

En quant als serveis a les persones i la cohesió social, podem destacar el programa Cuida’m per a la gent gran, la creació de l’Oficina Local d’Habitatge i el Servei d’Intermediació del Deute Hipotecari, la creació del Consell d’Infants, del Programa d’Atenció Domiciliària d’Alta Hospitalària i el Banc del Temps.

En els altres eixos de treball, hem desenvolupat projectes de molt calat, com per exemple, l’adquisició de l’Hostal Vell per crear un centre de promoció econòmica i dinamització empresarial, l’elaboració d’un cens de locals comercials, la implantació per primer cop dels pressupostos participatius d’inversió, l’adquisició del centre cultural Can Salom, les obres d’adequació a la Fàbrica Llobet per a la nova Escola Salicrú o les noves oficines municipals de polítiques socials i  educació, la millora d’espais verds, la nova App Calella a Punt. I com a elements més destacats, la creació del Museu del Turisme únic al món i que ens permet millorar la dinamització cultural, i les noves guinguetes de la platja, que han suposat un salt qualitatiu molt destacable en la nostra oferta de serveis a les platges de Calella.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:32