Calella en Comú: En marxa el pla estratègic d’instal·lacions esportives

La bona feina feta pel conjunt dels Grups Polítics al llarg de la legislatura passada en la preparació d’aquest Pla comença a donar fruits i, amb una dotació econòmica de 1.200.000.- euros aproximadament del Pressupost d’Inversions de 2020, començarem a fer-lo realitat. Aquestes primeres inversions es centraran en La Muntanyeta on la renovació de les pistes d’atletisme, la col·locació de nova gespa en el camp de futbol i la millora dels vestidors canviaran radicalment la cara a la zona.

Pretenem atendre la creixent demanda d’espais esportius, assegurar que aquests siguin de qualitat i que, si tenen una capacitat no utilitzada pels calellencs i les calellenques, puguin ser l’escenari d’activitats útils per al nostre sector Turístic i Comercial. L’atractiu de la ciutat i el seu entorn, la proximitat a Barcelona i les nostres infraestructures hoteleres ens permeten oferir productes turístics de qualitat lligats a l’aprofitament dels espais en horaris en què actualment solen estar sense ús. Això podria obrir les portes a fórmules de cooperació amb socis privats disposats a fer inversions en algunes de les obres previstes o, fins i tot, d’algunes que no estan dins del Pla, com podria ser una nova zona d’aigües al costat de la piscina.

A Calella en Comú, ens preocupa molt el medi ambient i lluitarem perquè es desenvolupi un treball transversal per minimitzar l’impacte medi ambiental de les noves instal·lacions esportives o de les reformes que es facin a les que instal·lacions que ja tenim. Per tant, la reutilització de l’aigua i les plaques solars, tant per aigua calenta sanitària com per la generació d’energia elèctrica hauran de ser considerades adequadament en tots els projectes.

Celebrem el consens aconseguit amb l’Equip de Govern que, excepte sorpreses, s’ampliarà a la resta de Grups Polítics i comencem a treballar per fer-ho realitat tan aviat com sigui possible, buscant el bé comú de la nostra ciutat tant quan podem fer aportacions per poder dir “Sí”, com quan amb arguments hem de dir que “No”.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:10