Parc de les Veles

El nou Parc consta d’una zona de jocs infantils, concretament 4 jocs en forma de vaixells, que ofereixen una temàtica unitària al voltant del mar, i s’hi han col·locat també aparells de gimnàs. Seguint la normativa de costes, que marca que han d’haver pocs punts de llum i alts, s’hi ha instal·lat un enllumenat alt, tipus led, tota la il·luminació instal·lada és de baix consum.

L’aspecte més innovador del parc és l’àrea on es troba la font ornamental de sortidors interactius distribuïts pel terra, que permeten refrescar-se i jugar. Les fonts actuen com a zona de joc, disposen de sortidors situats a terra, que empenyen l'aigua cap amunt a diferents potències, per la qual cosa els raigs d'aigua canvien d'alçada. Les fonts serveixen també per combatre la calor i l'augment de temperatures.

Arran del vial, s’hi han instal·lat uns espais enjardinats, fets amb una selecció específica d’espècies vegetals de platja i autòctones, amb una tanca de pals verticals de fusta. Es troba també una àrea d’esbarjo de gossos, que ha estat redissenyada a partir de la ja existent, per a permetre el pas del camí pavimentat.

Horari dels sortidors: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

c. Anselm Clavé, 221-225 - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.08.2021 | 13:54