Club Nàutic Calella

El Club Nàutic Calella es va constituir com a entitat privada el 23 d'agost de 1970. Compta actualment amb uns 180 socis i esta ubicat a la platja Gran de Calella, davant de l'estació del ferrocarril.

Disposa d'Escola de Vela reconeguda per la Federació Catalana de Vela, amb la formació de regatistes de múltiples disciplines nàutiques i d'on han sortit diversos campions.

El Patí, el windsurf i el kayak son altres alternatives a la vela que pots gaudir al Club.

Son de remarcar l'organització de regates, com Campionats de Catalunya, Copa d'Espanya i les tradicionals Regates Ciutat de Calella, Trofeu President, Trofeu d'Argent i la popular Regata del Freso.

A més, pots gaudir d'un ampli ventall d'activitats complementaries com concursos de pesca des d'embarcació, revetlles, ball, cantades d'havaneres i festes infantils.

Al Club Nàutic disposem d'una important infrastructura per que puguis gaudir de la teva embarcació a motor, vela i motonàutica, amb personal altament especialitzat per donar-te un servei de primera qualitat.

Per si vols regalar-te del sol i la mar, El Nàutic disposa de platja amb hamaques y ombrel·les gratuïtes per els seus socis, així com serveis de vestidors, dutxes i taquilles per cobrir totes les necessitats.

Al local social, podràs fruir dels mes populars jocs de taula mentre prens un refresc.

L'àrea infantil, et permetrà descansar a la terrassa veient com juguen els mes petits.

T'hi esperem.

Antoni Mellado
President del Club Nàutic Calella

Platja Gran de Calella s/n (davant estació ferrocarril) - Apartat de Correus, 155 - 08370 Calella - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Antoni Mellado (president)
Telèfon: 937 694 600
Adreça electrònica: nauticclubcalella@gmail.com
Lloc web: www.nauticcalella.com
Horari:  
dimars i dijous, de 10 a 13 h i dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.09.2021 | 14:49