El Govern porta al Ple Municipal una modificació pressupostària de poc més de mig milió d’euros

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 00:00

Per la crisi del coronavirus, el Govern Municipal proposa alliberar 559.300 euros pressupostats per aquest 2020. És la suma de les partides de despeses vàries i subvencions que no s’executaran, i a les que s’hi suma també la reserva de 175.000 euros en previsió a l’aplicació de la modificació de llocs de treball del personal de la Corporació Municipal. L’executiu de Junts per Calella i el PSC portarà a la sessió ordinària convocada per aquest dijous 11 de juny el dictàmen per aprovar aquesta modificació. És un dels 18 punts inclosos en l’ordre del dia, molt farcit de mocions que han presentat els diferents grups polítics.

En total, en l’ordre del dia hi consten un total de 9 iniciatives que seran debatudes en el tram final de la sessió ordinària que se celebrarà per primera vegada a la sala del primer pis de l’Ajuntament Vell, a partir de les 18.30h.

L’alcaldessa donarà compte de la liquidació del pressupost municipal del 2019. Justament una de les peticions que li fa Calella en Comú en forma de moció, i que es manté en l’ordre del dia.

En l’àrea de Recursos interns i Hisenda, es portarà a debat la modificació pressupostària per import de 559.300 euros dels comptes d’aquest 2020. La proposta del Govern Municipal és dotar-lo d’un suplement de crèdit a càrrec del superàvit de l’exercici passat. No s’ha informat de l’import que es planteja redirigir ni amb quina finalitat. També es proposarà aprovar l’informe de modificació de llocs de treball del personal de l’Ajuntament de Calella, tot i que no es començarà a aplicar aquest 2020, contràriament a les previsions d’inicis d’any.

El plenari també decidirà sobre l’adhesió de Calella a la Xarxa de Municipis LGTBI i la creació del Consell Municipal de la Gent Gran.

Tal com es va fer en l’última sessió plenària, els precs i preguntes que vulgui formular la ciutadania als membres del Govern Municipal s’hauran de remetre per correu electrònic a l’adreça precsipreguntes@calella.cat fins dijous a les 12h.

FONT: Ràdio Calella Televisió

Darrera actualització: 25.01.2022 | 16:52