El curs polític es tanca aquest vespre amb una sessió extraordinària del Ple Municipal

Diumenge, 19 de juliol de 2020 a les 00:00

L’alcaldessa de Calella ha convocat per aquest vespre l’última sessió plenària del curs polític abans de l’aturada estival. Tindrà caràcter extraordinari i se celebrarà de forma telemàtica, amb els membres de la Corporació Municipal i els tècnics que els assisteixen connectats a una plataforma de videoconferències. L’ordre del dia consta de dos punts que es portaran a votació, un d’ells relatiu a la petició que va presentar el Grup Municipal de Calella en Comú per impugnar l’acord de ple que valida augmentar el salari que percebrà el nou inspector en cap de la Policia Local, en aplicació dels resultats de l’estudi de llocs de treball del personal municipal.

Els comuns argumenten que l’aplicació “particular” dels resultats només per a la plaça de l’inspector suposa un tracte “discriminatori” cap a la resta de treballadors de l’Ajuntament i, per això, van demanar la nul·litat de l’acord que va adoptar el Ple Municipal del passat mes de juny. El Govern Municipal hi respondria avui exposant que el partit no està legitimat per sol·licitar la impugnació i que tampoc es donen els supòsits per acceptar-la. Recordem que a les últimes hores, el portaveu de Calella en Comú, Sebastián Tejada, va anunciar que havia demanat un informe jurídic a Secretaria de l’Ajuntament de Calella per clarificar els arguments legals que s’exposen en la resolució.

El segon i darrer punt de l’ordre del dia proposa l’acord del Ple Municipal perquè l’Ajuntament signi un conveni amb el Departament d’Interior de la Generalitat per mantenir-se dins la xarxa de telecomunicacions RESCAT de seguretat i emergències. En formen part els cossos de seguretat i els gestors d’infraestructures de Catalunya amb la finalitat de millorar el rendiment, l’eficàcia i l’operativa dels recursos que treballen en aquests àmbits. La xarxa dona cobertura al 97% del territori i al 99% de la població. En situacions d’emergència, resulta més fiable que la telefonia mòbil perquè no se satura.

La sessió extraordinària del Ple Municipal està convocada per aquest dilluns 20 de juliol a les 20h. Es podrà seguir per Ràdio Calella TV pels canals habituals: 107.9FM, radiocalellatv.cat, Youtube i Facebook.

FONT: Ràdio Calella Televisió

Darrera actualització: 25.01.2022 | 16:48