PSC: El primer secretari del PSC miquel Iceta visita Calella.

El proppassat 17 de juliol, Miquel Iceta va visitar Calella per donar suport a la nostra agrupació local i conèixer de primera mà la situació de la nostra ciutat. Vam tenir ocasió de fer una passejada abans de dirigir-nos al Museu del Turisme (MUTUR) per tal de compartir una estona de reflexió sobre la política local i els fets i accions que darrerament s’han produït a la política catalana.

Des del punt de vista local, el portaveu del grup Municipal Josep Torres va destacar la bona entesa en el grup de govern i va informar de l’estabilitat del pacte i de l’assoliment de gran part del programa electoral. També va remarcar la necessitat d’arribar a un acord de país en el que ens poguéssim emmirallar i que donés satisfacció a la major part de la ciutadania.

Miquel Iceta va considerar que els socialistes tenim el repte de continuar creant espais de diàleg, proposant negociacions per arribar a pactes i superar els problemes del dia a dia. El paper del PSC, va dir,  és demostrar que és possible la convivència, el respecte de sentiments d'identitat diferents i que és possible trobar una solució per avançar en autogovern i finançament sense malmetre la convivència ni trencar res. Hem de treballar tots plegats per evitar la fractura de la societat catalana. Buscar avantatges amb l’enfrontament és jugar amb foc, i aquells que es situen en aquesta tessitura són clarament uns irresponsables.

El recent canvi de govern a Espanya fa d’aquest nou impuls catalanista una possibilitat real que entre tots hem d’aprofitar. Tots els catalans i catalanes necessitem tancar el parèntesi de desconcert i angoixa que hem viscut en els últims mesos i poder, de nou, sentir-nos orgullosos del nostre país, de les seves fites i les seves esperances. Els i les socialistes de Catalunya, des dels nostres valors de llibertat, igualtat i fraternitat i des dels nostres principis de pau, justícia social i federalisme, lluitarem com sempre sense defallir per aconseguir-ho.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:14