PSC CALELLA: nova comissió executiva de l’Agrupació del PSC de Calella

El passat 23 de febrer vàrem escollir la nova comissió executiva de l’Agrupació del PSC de Calella. És una comissió amb voluntat continuista però ampliada amb nous integrants. Aquestes incorporacions ens ajudaran a completar el nostre organigrama de treball i, a banda de la seva contribució a la dinàmica general de l’agrupació, es dedicaran a unes tasques específiques que volem potenciar en els propers anys.

El motiu primari que ens mou és la nostra presència, ara més que mai, en totes aquelles iniciatives i polítiques que serveixin als nostres conciutadans.

Creiem fermament en una política que ens acosti als nostres veïns i veïnes. Una política creïble i possible, en aquests moments de crispació, que ens ajudi a fer ponts i no murs, a construir l’entesa i no pas la discrepància, fent prevaldre el seny per damunt de tot. Volem ser transversals sent conseqüents amb el nostre ideari social en uns moments de mancances i desigualtats.

Entenem que estem obligats, ara més que mai, a ser propers, a donar veu als que no en tenen, a ser fidels amb les persones, siguin d’on siguin i vinguin d’on vinguin.

“Primer, Calella”, aquest va ser lema amb el que ens vam presentar a les darreres eleccions municipals i volem que aquesta idea, que aglutina i ens defineix, sigui la nostra guia en el dia a dia  com a socialistes.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:31