PSC: Molt ens agradaria poder assolir el sentiment de felicitat

Molt ens agradaria poder assolir el sentiment de felicitat i fraternitat dels missatges plens de frases de bones intencions que en aquestes dates inunden tot el món, però la realitat ens encara amb unes realitats que ens costa veure i que la nostra ment, per simple protecció, les fa invisibles. Parlem de persones sense la sort i sense les oportunitats de vida de què gaudim nosaltres pel sol fet d’haver nascut per accident en llocs on el seu destí els colpeja cruelment.

Voler revertir, dins les nostres possibilitats, aquestes situacions per millorar la seva vida com una tasca que voldríem que fos la nostra preocupació, no només per Nadal sinó durant tot l'any. Perquè quin millor projecte que aquest. Els socialistes entenem aquesta empresa com el repte de canviar la caritat per la solidaritat, però no només en unes dates determinades, perquè cal que prevalgui el camí cap a una societat més justa i solidària per donar resposta a la injustícia i a l'odi que, a la fi, només comporta patiment.

Els socialistes desitjaríem per a tots i totes el camí de la concòrdia, de l'enteniment i de la pau.

BON NADAL I MILLOR ANY NOU!

Nos gustaría poder conseguir el sentimiento de felicidad y fraternidad de los mensajes llenos de frases de buenas intenciones que en estas fechas inundan el mundo. Pero la verdad nos da de cara con unas realidades que nos cuesta ver y que nuestra mente, por simple protección, evita haciéndolas invisibles. Hablamos de personas sin la suerte y las oportunidades de vida de que gozamos nosotros por el mero hecho de haber nacido por accidente en lugares donde su destino los golpea cruelmente.

Querer revertir, dentro de nuestras posibilidades, esas situaciones para mejorar su vida como una tarea que debería ser nuestra preocupación, no solo por Navidad sino durante todo el año. Porque qué mejor proyecto que este. Los socialistas entendemos esta empresa como el reto para cambiar la caridad por la solidaridad, pero no solo en unas fechas determinadas, porque es necesario que prevalga el camino hacia una sociedad más justa y solidaria para dar respuesta a la sinrazón y al odio que definitivamente comporta sufrimiento.

Los socialistas desearíamos para todos el camino de la concordia, del entendimiento y la paz.

¡FELIZ NAVIDAD Y MEJOR AÑO NUEVO!

Calella, Nadal / Navidad 2020

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:01