CUP: Calella és més

La resposta és NO.

No som més. No podem ser més si no tenim temps per preocupar-nos d’altres coses que no siguin sobreviure. Fa anys que la CUP Calella denuncia el model de “ciutat” que imposen els governs que han passat pel nostre municipi. Ha hagut d’arribar una crisi per demostrar-nos que el turisme no és riquesa, sinó decadència. O com a mínim, el turisme que tenim a Calella.

Calella no és més per diversos motius. No som més perquè és un poble brut, molt brut. No som més perquè som la tercera població més pobra del Maresme. No som més perquè tenim governs que pacten amb partits de dreta com el PSC (no ens enganyem, PSOE) i partits d’ultradreta com C’s (no ens enganyem, IBEX). No som més perquè tenim “La millor botiga del Maresme” amb un munt de locals tancats.

No som més perquè tenim un hospital degradat, mancat de recursos i d’un projecte de futur. No som més perquè tenim probablement les ruïnes romanes més grans de la Península Ibèrica i les museïtzarem a la planta -2 d’un supermercat ALDI. No som més, justament perquè ens creiem més.

Nosaltres apostem per conèixer què som i saber cap a on volem anar. Creure’ns el que no som, i voler-ho vendre, no ens deixa avançar cap a una Calella que sigui més.

EL 9è REGIDOR

Parlant clar ens entendríem fàcilment. Després d’un any de legislatura, el regidor Gomis (C’s) s’ofèn al Ple quan li diuen que és el 9è regidor. És a dir, aquell vot que li fa falta al govern JxC + PSC per guanyar o tombar mocions quan així ho vulgui.

Parlant clar, tenen un pacte amb C’s. Oi que ens hem entès?

Igual que ens entenem si us diem que la moció fastigosa que es va aprovar al Ple sobre l’okupació, és una moció per als rics. No els importem res. Quan hi ha 700.000 famílies desnonades a l’Estat espanyol, i el problema és l’okupació, és que no entenen que el problema és de base.

També podem dir (clarament) que C’s incompleix el seu programa electoral (platja de gossos), que mana per a les empreses i no per a la gent (IBEX, campanyes de manipulació a xarxes i a la televisió, etc.) i que no han vingut a Calella a fer política (quantes i quines mocions han presentat a Calella?), sinó a guanyar la seva quota de poder.

En fi, com dèiem abans, acceptar que ets el 9è regidor, és positiu.

FESTA MAJOR

Com ja sabeu, a la CUP ens agrada el “Mambo”, i estaria malament no dir que ens sembla valent tirar endavant una Festa Major en plena pandèmia.

Creiem encertat fer-la, amb totes les mesures necessàries, però fer-la. La vida no s’atura.

Gaudiu de la nostra Festa Major, gaudiu-la molt! Gaudiu-la com al transport públic (el coronavirus no n'és usuari), gaudiu-la com a la feina, a la platja o a les terrasses dels bars.

I gairebé diríem que en tenim l’obligació. L’hem de gaudir per tots aquells que es dediquen a l’entreteniment. En general per tots, per tots els que es dediquen a l’entreteniment i la cultura, que ha estat, i encara està, confinada.

Cuideu-vos i passeu-ho bé!

Darrera actualització: 04.03.2022 | 11:57