ICV: Ja estem a punt!

En teníem moltes ganes, desprès de tot el procés de constitució formal, ja estem preparats per explicar-vos per què hem fet aquest projecte, què és Calella en Comú, quines idees ens guien i com volem contribuir a millorar la ciutat.

Som una organització política sòlida de persones que veníem d’orígens i sensibilitats diferents: som gent comú, del món del treball, de partits diferents, d’associacions, de sindicats, de l’activisme social i mediambiental, que volem construir una alternativa d’esquerres per a Calella.

Volem treballar plegats amb totes aquelles persones  que en els últims anys ens han expressat la necessitat de treure Calella d’aquesta paràlisi que impedeix canviar un model productiu poc eficient, que produeix serveis de baixa qualitat i que està basat en ocupació temporal, submergida i mal remunerada: volem caminar cap a un model de ciutat compromesa amb la sostenibilitat, mes inclusiu, just i respectuós amb les persones i el seu futur. Això ens demana una mirada nova als nostres carrers, parcs, passeigs, comerços, instal·lacions de salut, lleure i a les nostres escoles. Creiem en un model de govern veritablement participatiu on tots els ciutadans es sentin escoltats i representats.

En definitiva, volem una Calella diferent. Naixem amb la vocació de treballar amb les diferents forces polítiques amb qui compartim objectius per tal de donar un tomb d’esquerres a la nostra ciutat.

Us convidem a conèixer el Comú, el nostre espai local, l’eina de treball col·lectiu en la qual podràs acompanyar-nos a desenvolupar el projecte.

Us esperem el divendres 22 de juny a les 18,30 al primer pis de la Sala Mozart. Farem una breu presentació i parlarem de la manera de contribuir a millorar les condicions de vida de tothom.

Us convidem a compartir el que tenim de Calella en Comú.

Intervindran:

  • Josep Maria Juhé
  • Ernest Galán
  • Sebastián Tejada
Darrera actualització: 04.03.2022 | 13:12