Tret de sortida a la Festa Major de la Minerva i a la 41a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

Pilar Vivas, una de les monges de Lestonnac, pronunciarà a les 21 hores el pregó que donarà el tret de sortida a la festa gran calellenca. D’altra banda, a les 17:30 hores s’inaugurarà la Fira, de la mà de l’alcalde Buch i els vicepresidents de Catalunya i Navarra

La Festa Major de la Minerva comença avui, just després que la monja de la Companyia de Maria, Pilar Vivas, faci el tradicional pregó. Aquest acte tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament a les 21 hores. 

Per altra banda, avui també quedarà inaugurada la 41a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. D’aquesta manera, el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró i el vicepresident primer del govern de Navarra, Javier Remírez acompanyaran a l’alcalde, Marc Buch, durant la presentació.

L’Ajuntament ja va anunciar fa un parell de mesos que el monogràfic d’enguany estava dedicat a Navarra La presidenta del govern autonòmic, Maria Chivite, va enviar un vídeo institucional agraint el fet d’haver estat els convidats d’aquesta edició i animant a tothom a participar-hi. La presència de Navarra a la Fira servirà per mostrar la seva gran riquesa gastronòmica, ensenyar la varietat geogràfica d’un territori que disposa d’un llarg llegat històric, cultural i tradicional.

A les 23 hores, l’envelat de la platja acollirà el primer dia de Barraques, el qual compta amb els concerts dels grups Els Catarres, Miquel del Roig i el DJ Jorge Peñafiel, essent l’entrada a tots aquests gratuïta. 

Podeu consultar el programa de la Fira a través d’aquest enllaç Programa_41a_Fira_Calella.pdf (diba.cat) i el de la Festa Major de la Minerva a través d’aquest https://calella.webmunicipal.diba.cat/media/repository/baners_destacats/gran_destacat/doc/Programa_de_la_Festa_Major_de_la_Minerva_2022.pdf

Darrera actualització: 22.09.2022 | 12:15