Torna la 12a Temporada Lírica de Calella en una edició marcada per una innovadora i ambiciosa programació musical

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 00:00

L'acte de presentació, que va tenir lloc ahir a Can Saleta, va estar presidit per l’alcalde, Marc Buch, i hi va participar la regidora de cultura, Montserrat Mateu, la presidenta de l’Associació Cor i Orquestra Simfònica  Harmonia, Ana Codina i el Director d’aquesta, Joaquim Piqué 

La Temporada Lírica torna en una 12a edició marcada per una innovadora i ambiciosa programació musical. L’acte de presentació va tenir lloc ahir a l’espai municipal Can Saleta i va estar presidida per l’alcalde, Marc Buch, i hi va participar la regidora de cultura, Montserrat Mateu, la presidenta de l’Associació Cor i Orquestra Harmonia, Ana Codina i el Director d’aquesta, Joaquim Piqué.

La Temporada Lírica Ciutat de Calella és una iniciativa que ha estat creada i organitzada cada any per l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia des que es va posar en marxa. Així doncs, l’Ajuntament aposta novament per la cultura, en aquest cas la musical, enfortint aquest gran esdeveniment en l’agenda anual d’activitats de la ciutat i li dona més força al projecte que aplega cada any milers d’espectadors.

Enguany, l’associació presenta un projecte ambiciós que incorpora propostes habituals i que són garantia d’èxit com Òpera, Gala Lírica, concert de Nadal i diferents produccions de cambra, amb propostes innovadores que permetran ampliar la base del públic, com el cas d’un concert basat en el repertori de musicals i, d’altra banda, espectacles que incorporen altres disciplines artístiques com la dansa. 
 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 12:34