Sara Roy tanca gira amb la seva banda a l’escenari del NEC

Dilluns, 14 d'agost de 2023 a les 00:00

La cantant revelació 2022, que va presentar el seu disc (A)mar, va acostar-se al públic per parlar-hi durant una bona estona al final del concert

El NEC va omplir-se en la seva edició de divendres passat amb la banda de Sara Roy, exmembre del grup Macedònia, que va pujar a l’escenari acompanyada de dos guitarristes i una percussionista. Així, va presentar el seu darrer disc titulat “A(mar)” un joc de paraules que, com va explicar  ella mateixa, fa referència a l’amor i al mar. Dos conceptes que s’entrellacen, ja que l’amor és com el mar: “a vegades està en calma, però altres cops has d’agafar-te fort pel temporal”.

Roy va obrir el concert amb la cançó “No em diguis que no”, i van interpretar altres temes com “Queda’t”, o “Comptant les hores”. Aquesta darrera és una cançó de caràcter íntim que va escriure durant el confinament i parla de valorar les coses més petites. L’artista també va cantar un tema de Nena Daconte “Tenia tanto que darte”.

Dissabte va ser el torn de Mireia Feliu, neboda de la gran Núria Feliu. Acompanyada de 5 músics, entre ells el pianista David Mengual, Feliu va optar per començar el concert amb un sentit homenatge a la seva tieta Núria que moria l’any passat. I és que, de fet, el concert va girar al voltant dels cuplets de Núria Feliu versionats al jazz; van sonar temes com “Cafè de París”, “Anirem tots cap al cel” o “És un gigoló”. L’emoció i la intimitat van ser les sensacions protagonistes d’aquest concert.

Darrera actualització: 14.08.2023 | 13:27