Rocío Márquez encisa els espectadors del NEC amb el seu flamenc intimista en plena nit de les Llàgrimes de Sant Llorenç

Dimarts, 16 d'agost de 2022 a les 00:10

Dissabte, Albert Deprius i el seu quartet de piano, contrabaix, percussió i guitarra van omplir l’escenari del Far amb un repertori dels boleros més clàssics de la història

La nit de les llàgrimes de Sant Llorenç més de 200 persones van acostar-se al Far de Calella per viure una nit màgica i acollidora a la llum dels estels. L'artista de Huelva, acompanyada per un tocaor, va versionar alguns dels clàssics més reconeguts de la música flamenca.


Com a plat principal, la cantaora va interpretar els temes del seu disc Visto en El Jueves, un treball en què fa una reflexió crítica sobre el concepte d'autoria a través d'un repertori en el qual juga amb la bretxa entre el flamenc i el no flamenc, així com amb el cante i la cançó.


Aquest cap de setmana també va actuar fent sold out el polifacètic Albert Deprius, i els quatre músics que l'acompanyaven al piano, contrabaix, guitarra i percussió. El grup va presentar un exquisit repertori dels boleros més clàssics i més reconeguts d'aquest gènere musical originari de Cuba.


Encara hi ha concerts que tenen entrades disponibles. Es poden comprar a www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 h.
 

Darrera actualització: 16.08.2022 | 12:13