Recordeu que fins el 15 de setembre estan en servei les zones blaves d’estiu per tal de facilitar la mobilitat a la ciutat

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

Aquests abonaments tenen l’objectiu de fomentar la rotació de vehicles, especialment a les àrees turístiques, i es poden obtenir setmanalment amb una prèvia acreditació de la residència i d’empadronament del vehicle

Des del dia 15 de juny i fins al 15 de setembre de 2022 estaran en servei les zones blaves d’estiu amb la finalitat de facilitar i agilitzar la mobilitat al municipi, fomentant la rotació de vehicles, especialment a les àrees turístiques, i afavorint d’aquesta manera la disponibilitat de places d’estacionament de curta durada, limitant-ne els de llarga estada al carrer.

En aquesta temporada es mantenen les zones blaves d’estiu de l’any passat: Zones Turisme Sud i Nord, i Llarga Estada d´Estiu a Palmeres (Cementiri Vell) i Piscina/Passeig de les Roques. Concretament, a la Zona Turisme Sud s’hi pot estacionar tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, de 9 a 22 hores a les places situades als carrers següents: Carrer del Turisme (entre Riera de Capaspre i carrer Gaudí), Carrer Diputació (entre el carrer de Mar i el carrer Gaudí), Carrer del Mar (entre Passeig de les Roques i carrer Sant Jaume),  Carrer Montserrat (entre plaça Pompeu Fabra i Passeig de les Roques), Carrer Sant Jaume (lateral sud, entre el carrer de Mar i Riera de Capaspre) i Passeig de les Roques (entre la Riera de Capaspre i el carrer de Mar). Aquesta zona disposa d’un abonament de 24 hores amb un import de 6,40 euros.

Pel que fa a la Zona Turisme Nord, aquesta també compta amb estacionaments tots els dies de la setmana en la mateixa franja horària. Els carrers on s’hi pot aparcar són: Carrer Montnegre, entre Valldebanador i Vallderour; Carrer Valldebanador, des de carrer Sant Jaume fins el carrer Benavente; Carrer Joan Maragall, entre el carrer Vallderoure i la cantonada de la Riera Capaspre; Carrer Ramon i Cajal, des de carrer Vallderoure i la cantonada de la Riera Capaspre i, per últim, Lateral nord del carrer Sant Jaume (N‐II), entre la Riera de Capaspre i Montnegre.

El 15 de juny també ha començat la zona blava de llarga estada d’estiu a Palmeres (Cementiri Vell) i Piscina/Passeig de les Roques, en servei tots els dies de la setmana, de 9.00 a 20.00 hores, i amb abonaments diaris de 3,20€. Els abonaments d’estiu (diaris o de 24 hores) no són vàlids per la resta de zones de Calella.

Finalment, es recorda la possibilitat d’obtenir abonaments setmanals per a Residents de Zona Blava, prèvia acreditació de la residència al municipi i empadronament del vehicle a Calella.
 

Darrera actualització: 17.06.2022 | 12:54