Rando ostentarà la segona tinència d’alcaldia, Laroussi assumirà esports i seguretat i Mateu es quedarà amb cultura

Divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, va anunciar ahir durant el ple extraordinari la nova distribució després de la renúncia de Torres i l’entrada de Soufian Laroussi al govern

L’alcalde, Marc Buch, va anunciar ahir durant el ple extraordinari de presa de coneixement de la renúncia presentada per Josep Torres al càrrec de regidor de l’Ajuntament l’entrada de Soufian Laroussi en l’equip de govern, així com la nova distribució de les carteres.

La segona tinència d’alcaldia és per la regidora Cindy Rando, a més de ser la representant de l’Ajuntament al consell d’administració de la Corporació de Salt del Maresme i La Selva. Soufian Laroussi, per la seva part, assumeix les àrees de Digitalització i Smart City, Esports, Seguretat i Mobilitat i Transparència. Per últim, la regidora Montserrat Mateu es queda amb cultura. 

Pel que fa a la presa de coneixement de la renúncia de Torres, l’únic punt de l’ordre del dia, els diferents regidors li van dedicar unes paraules de reconeixement i li van desitjar sort en la seva nova etapa fora de l’ens.
 

Darrera actualització: 31.10.2022 | 20:23