Pilar Vivas dona el tret de sortida de la Festa Major pronunciant el pregó tradicional des del balcó de l’Ajuntament

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 00:00

Des d’ahir i fins al 24 de setembre tots els calellencs i calellenques ja poden gaudir d’un programa de Festa Major ple d’activitats variades i per a tots els públics: els concerts dels grups Els Catarres, Buhos i Lildami; les sardanes; els gegants; els diables o els focs artificials

Calella ja s’ha vestit de Festa Major. Ahir, Pilar Vivas, una de les monges de la Companyia de Maria, va pronunciar el pregó tradicional, amb motiu del comiat de les germanes de Lestonnac després de 160 anys de presència a la ciutat.

El pregó va comptar amb la interpretació del Ball de la Llopa i el Ballet dels gegants de Calella, en Quirze i la Minerva, a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella. També van ser diversos els calellencs i calellenques que van recordar algunes anècdotes de les germanes des de diferents balcons de l’Ajuntament. 

En el seu pregó, Pilar Vivas va posar l’accent en la importància d’actuar per la pau mundial, així com també va voler desitjar a tota la ciutadania una bona Festa Major de la Minerva. 

Per la seva part, l’alcalde Marc Buch va agrair a totes les entitats la seva col·laboració en aquesta festivitat. Finalment, Buch va entregar un ram de flors a la germana Vivas i va aprofitar també per celebrar la tornada a la normalitat, després d’una època de pandèmia complicada per a tothom.

Darrera actualització: 28.09.2022 | 10:14