Obertes les inscripcions als cursos de nivell bàsic ACTIC

Divendres, 17 de gener de 2020 a les 00:00

Des d’aquest novembre el CFP Francesc Grau i Viader és centre col·laborador ACTIC.

A partir del 20 de gener i fins a una setmana abans de l’inici de cada mòdul es pot formalitzar la inscripció als cursos de nivell bàsic d’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que es duran a terme del 20 de gener al 22 de juny al Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader, situat a la Fàbrica Llobet-Guri (c. Sant Jaume, 339) els dilluns i dimecres de 14.45 a 16.00 h.

El curs es divideix en cinc mòduls que es poden realitzar de manera independent. Al mòdul 1 es tractarà la cultura, participació i civisme digital així com la tecnologia digital i l’ús de l’ordinador i el sistema operatiu i començarà el 20 de gener. El segon mòdul, que començarà el 17 de febrer, es tractarà la navegació, cerca i comunicació en el món digital. El 18 de març començarà el tercer mòdul on s’aprendrà el tractament de la informació escrita. El quart mòdul s’endinsarà en el tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment i començarà el 27 d’abril. El cinquè i últim mòdul, que començarà el 27 de maig, tractarà sobre el tractament de la informació numèrica.

Es pot formalitzar la inscripció els dijous de 12.45 a 14.00 h, al mateix centre, presentant fotocopia del DNI i una fotografia de carnet. El curs té un cost de 30 € per cada mòdul.

Així mateix, el Centre de Formació Permanent també és, des del mes de novembre, seu per a fer les proves ACTIC. Es poden certificar els nivells bàsic, mitjà i avançat els dilluns i dimecres a la tarda sempre que l’usuari s’hagi registrat prèviament a actic.gencat.cat.

Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:25