Natàlia Costa pren possessió com a nova Síndica Municipal de Calella en substitució de Pere Porti

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 00:00

L’alcalde Marc Buch presideix l’acte institucional celebrat a Can Saleta i on la defensora de la ciutadania promet treballar pels drets dels habitants de la ciutat

Natàlia Costa ja és oficialment la nova Síndica Municipal de Calella. Després que el dia 9 de juny el Ple de l’Ajuntament votés unànimement a favor de la seva candidatura, aquest dimecres Costa ja ha pres possessió del càrrec en un acte institucional celebrat a Can Saleta i presidit per l’alcalde, Marc Buch. 

En la seva intervenció, la Síndica ha assegurat que el seu objectiu és ajudar tots els calellencs i calellenques a l’hora de resoldre els possibles problemes que puguin tenir amb l’administració pública. Per la seva part, l’alcalde Buch li ha desitjat molta sort i encerts en la seva feina i ha garantit que trobarà sempre les portes obertes del govern per ajudar-la en la seva tasca.

Nascuda a Barcelona el 1991, ha estat sempre relacionada amb Calella, on els seus pares hi tenien una segona residència. Des de fa cinc any hi viu. Té 30 anys i és graduada en Dret. És la segona dona Síndica després de Sílvia López, que, a més, estrenava aquesta institució creada el 6 de febrer del 2017. 

La candidatura de Natàlia Costa va ser l’escollida pel Consell Municipal de Convivència i Participació per davant de l’altre candidat que també s’havia presentat, Òscar Fruitós. Costa substitueix en el càrrec Pere Porti, que va estar poc més d’un any en el càrrec.

Les funcions de la Síndica Municipal són la de salvaguardar els drets dels ciutadans en relació amb l’administració municipal.
 

Darrera actualització: 07.07.2022 | 07:15