Mr. Kilombo arrenca els espectadors dels seus seients, els fa vibrar amb la seva música i sacseja d’emoció el NEC

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 00:00

L’ambient engrescador de la música de l’artista, la gastronomia de l’Artesà de la Cuina i la festa amb el DJ Josep T-Deejay van crear una onada d’eufòria al NEC 

El Far de Calella va protagonitzar aquest divendres una de les nits més animades de l’estiu amb el concert del cantant Mr.Kilombo en el marc del Festival Nits d’Estiu Calella. Totes les persones que hi van assistir van poder gaudir d’una nit engrescadora plena de festa i música en un ambient màgic i intimista.

L'ambient animat creat per la seva música sumat a la proposta gastronòmica de l'artesà de la cuina i a la pre i post-party amb Josep T-deejay van fer que l'onada de calor quedés petita en comparació amb l'onada d'eufòria que es respirava al Far de Calella.

Mr. Kilombo ens va deleitar amb les cançons del seu disc més recent "Cortocircuito". Els assistents més aficionats a la seva música estaven expectants per si interpretaria el nou tema publicat aquest 2022 "Ambivalencia" i Mr. Kilombo va complaure els seus seguidors més exigents amb el seu nou single a veu i guitarra a la llum de la lluna.

Així mateix, al Far es va viure amb il·lusió els 3 minuts que dura el tema "Cabecita Loca" en els quals tothom va cantar i ballar emmarcant aquesta nit del far com la més animada de l'edició d'enguany del NEC.

Encara hi ha concerts que tenen entrades disponibles. Es poden comprar a www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 h.
 

Darrera actualització: 01.08.2022 | 11:41