“Moments de Flors” omplirà carrers i places de Calella en una festa de la Primavera plena de llum, olors, colors i natura

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

La ciutat obrirà les portes al bon temps aquest dissabte dia 28 i diumenge dia 29 amb composicions florals úniques que posaran de manifest la riquesa paisatgística urbana de l’arbrat viari, el Parc Dalmau o el passeig Manuel Puigvert

Calella celebra aquest cap de setmana els Moments de Flors, una de les cites imprescindibles del calendari d’activitats locals de cada any. L’edició d’enguany compta amb una mostra diversa de composicions florals i obres úniques realitzades per professionals.

Els Moments de Flors de Calella han permès que la ciutat sigui reconeguda com una Vila Florida per part de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. Això representa que la ciutat forma part del grup de municipis on es treballa de forma decidida en l’enjardiment i millora de l’espai urbà i la qualitat de vida dels seus habitants. 

Aquest any, l’acte d’inici tindrà lloc al Museu del Turisme a les 17 hores i amb entrada gratuïta. Els altres indrets de la ciutat que s’ompliran de flors són l’Escola Pia, els balcons de l’Ajuntament nou i l’Ajuntament vell, el Museu Arxiu Municipal, el Far, els balcons de Can Saleta, la Capella de Sant Quirze i Santa Julieta, Can Prat, el pati i les escales de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Can Marré, Can Borràs, la Plaça de l’Església, els balcons de Can Vampaneria i Can Nualart i, per últim, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

Per ampliar la informació, podeu consultar el pdf del programa, el qual inclou les adreces i els horaris, així com també una síntesi història de cadascun dels espais que formen part de la ruta floral.
 

Darrera actualització: 25.05.2022 | 11:35