Meritxell Neddermann i Cece Giannotti aconsegueixen fer vibrar el públic del NEC d’aquest cap de setmana

Dilluns, 21 d'agost de 2023 a les 00:00

Divendres a la nit, la compositora i pianista de Vilassar de Mar va atrapar a tothom amb la música del seu segon disc i dissabte el cantant italià va exhaurir entrades del recinte del Far

Amb tota la seva banda, Meritxell Neddermann va captivar el públic del Far divendres a la nit tocant alguns dels temes del seu nou disc que sortirà a la llum al setembre. Moltes d’aquestes cançons parlen de moments de la seva vida que la cantant va compartir honestament amb el públic. Va interpretar, per exemple, “Las Vegas”, que neix d’un viatge amb una amiga seva aquesta destinació. També “Et sento amb mi”, dedicada a la seva àvia amb Alzheimer i que va cantar amb una amiga de la universitat, Eleni, que també va venir al Far. Altres temes destacats de la nit van ser “Em molesta” o “Give me a little bit”, de Supertram.

Dissabte, el repertori de cançó italiana de Cece Giannotti va omplir la terrassa del Far de gom a gom. El públic estava molt eufòric i entregat des del primer moment, quan el cantant va obrir el concert amb la cançó "L'Appunamento". Tampoc no hi van faltar les emblemàtiques “Il Mondo”, “Il mio canto libero” o, evidentment, “Bella chao”.

Al final del concert, la família va voler compartir la celebració del 59è aniversari de l'artista i li van treure un pastís a l'escenari. Tot i això, Giannotti va tancar el concert dedicant el darrer tema a un amic que l’havia deixat aquell mateix matí: un moment emotiu on l’única llum que il·luminava el pati de butaques i l’escenari era la del far i la de la lluna.

Els dos cantants van firmar discos i van xerrar amb el públic al final dels seus concerts.

Darrera actualització: 25.08.2023 | 11:09