Maria del Mar Bonet aixecarà el teló del NEC 22 aquest divendres en un concert intimista al Far de Calella

Dijous, 30 de juny de 2022 a les 00:00

La cantautora donarà el tret de sortida al festival que acull les actuacions de Gemma Humet, Muchachito Bombo Infierno, Ginestà i Rocío Márquez, entre d’altres

El festival Nits d’Estiu Calella (NEC) s’inaugura aquest divendres amb l’actuació de Maria del Mar Bonet. Serà a les 22 hores a l’escenari situat al Far de Calella. Maria del Mar Bonet farà un concert intimista, sota la llum del Far i de la Lluna i amb el mar de fons. Aquest concert és dels que ha aixecat més expectació. De fet,  les entrades es van exhaurir poc temps després que es posessin a la venda.

A l’escenari íntim i intimista (gairebé màgic) del Far de Calella s’hi afegeix l’extensió i grandària del Parc Dalmau on aquest any hi acollirà els màxims exponents de la rumba fusió internacionals, Muchachito Bombo Infierno i Joan Garriga. El de Muchachito és l’únic concert que fa a Catalunya aquest estiu. Serà, per tant, una nit per cantar i ballar. 

L’edició del NEC 22 porta, entre altres intèrprets a Ginestà, Èric Vinaixa, Joan Masdéu, Beth, Gemma Humet, Alessio Arena, Rocio Marquez, Mr. Kilombo o Mariana Gómez i el Duo Brotons. També manté el vincle amb la temporada lírica amb actuacions dins l’espai “Clàssica al Nec” d’Albert Deprius, Quintet Aeolus, la gala amb tres sopranos, etc. Podeu consultar el programa complet https://www.calellabarcelona.com/planifica/que-fer/nits-d-estiu-a-calella/

Hi ha concerts que encara tenen entrades disponibles. Es poden comprar a www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 hores. 

Com en cada edició, el NEC fa una picada d’ull a la gastronomia i potencia la vida social del municipi i de la comarca. Enguany incorpora la novetat d’un DJ, amb la finalitat d’amenitzar l’abans i el després de les nits de concert dels divendres. Una altra característica d’aquesta edició és que, a diferència de l’anterior, les butaques van enumerades, per tal de garantir-ne l’ordre i la fluïdesa. També hi ha una entrada jove, de 3 euros, que es pot obtenir a través de la taquilla, aportant el DNI.
 

Darrera actualització: 01.08.2022 | 11:42