Marc Buch i Xavier Amor es troben a Pineda per treballar plegats temes importants que afecten els dos municipis

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00

L’alcalde de Calella ha traslladat la rellevància que té per ell el desenvolupament urbanístic de la zona industrial SUD-6

Marc Buch i Xavier Amor s’han reunit avui a Pineda de Mar en una reunió per parlar de diversos assumptes que afectaven ambdós municipis. Buch li ha traslladat a Amor la importància que considera que té el desenvolupament urbanístic de la zona industrial SUD-6. Amb relació als altres temes que han tractat, els dos alcaldes han parlat sobre les problemàtiques derivades de l’ocupació d’un local a l’Avinguda de la Hispanitat i de l’acompanyament policial de vehicles del pas de nivell que dona accés als càmpings i a les zones de la platja.

També han conversat sobre la celebració del Carnestoltes de l’Alt Maresme. En l’àmbit de territori i urbanisme, en canvi, els temes que s’han posat sobre la taula han estat la urbanització de Can Carreres, el desenvolupament urbanístic de la zona industrial SUD-6 i de la sortida de l’autopista i, per últim, la possibilitat de compartir polítiques i serveis a les platges i el seu entorn. En qüestions de comerç i de promoció econòmica, els alcaldes han pactat una il·luminació nadalenca conjunta a la zona del Rierany dels Frares i, en darrer terme, han acordat la continuïtat periòdica d’aquest tipus de reunions.

Aquesta, que és la primera reunió dels dos alcaldes, sorgeix d’una carta de felicitació que Xavier Amor va enviar a Marc Buch després que es proclamés nou alcalde de Calella. L’alcalde de Pineda també va assistir al Ple d’investidura.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 16:06