L’exposició “Calella és Solidària” mostra els projectes de cooperació internacional subvencionats per l’Ajuntament

Divendres, 17 de febrer de 2023 a les 00:00

La mostra d’aquestes iniciatives d’interculturalitat estarà disponible a partir del 19 de febrer i fins al 19 de març a l’Ajuntament Vell

L’Ajuntament ha preparat l’exposició “Calella és Solidària” per explicar quins projectes de cooperació internacional ha subvencionat. Es tracta d’una mostra que consta d’informació, així com de material expositiu i objectes diversos relacionats amb els països d’intervenció. L’exposició obrirà les seves portes el 19 de febrer i estarà disponible fins al 19 de març d’aquest 2023.

A més, amb l’objectiu de complementar i ampliar la informació que ja es dona a l’exposició s’han incorporat codis QR que dirigeixen a enllaços virtuals de les pàgines web de les diferents ONGDs que permetran als usuaris ampliar la informació sobre cada una. 

Al voltant d’aquesta exposició, també s’han programat tallers de dues sessions destinats als alumnes de 2n d’ESO dels tres centres d’educació secundària de Calella. A la primera sessió, els alumnes visitaran l’exposició guiats per un membre del Consell i comptaran amb la presència d’un jove migrat que està en un Pis d’Inserció Laboral d’EDUVIC, qui els explicarà com és la vida en el seu país d’origen i els motius que l’han fet marxar. Durant la segona sessió, en canvi, dos membres del Consell es desplaçaran a l'escola i guiaran als alumnes perquè resolguin un Escape Room virtual de proves i preguntes relacionades amb el que han vist a l’exposició.
 

Darrera actualització: 17.02.2023 | 12:44