Les platges de Calella, l’Oficina de Turisme i 6 empreses reben el segell Biosphere de sostenibilitat turística

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

El regidor Josep Gibert, en representació de l’Ajuntament de Calella, ha recollit aquest distintiu de projecció internacional com a reconeixement a les bones pràctiques mediambientals del municipi en un acte a l’Auditori de Pineda de Mar

Les tres platges de Calella (Gran, Garbí i Les Roques), l’Oficina de Turisme i 6 empreses calellenques han rebut el distintiu Biosphere Sustainable en la Jornada de Sostenibilitat celebrada a Pineda de Mar. El regidor Josep Gibert ha recollit el segell com a reconeixement de bones pràctiques mediambientals emmarcades dins els objectius de les Nacions Unides contra el canvi climàtic.

Aquesta jornada agafa la forma d’un esdeveniment que pretén posar l’accent en la rellevància de la sostenibilitat en l’àmbit del turisme, demostrant també el compromís i la confiança del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El segell, a més, permet millorar el posicionament de les empreses i serveis amb relació al turisme sostenible com també el poder desenvolupar plans de sostenibilitat personalitzats a través d’activitats i accions vinculades a l’Agenda 2030 i als disset Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Entre els distingits, destaquen els Apartaments Atzavara, l’Aparthotel Miami Park, el GHT Balmes Hotel & Splash, l’Hotel Espanya, el Neptuno Hotel & Spa, l’Oficina de Turisme de Calella, les platges de Garbí, de les Roques i la Platja Gran i el nou punt d’Informació Turística Hotel el Racó d’en Pepe.
 

Darrera actualització: 27.02.2023 | 11:34