Les platges de Calella ja són un espai on està prohibit fumar i a partir del 24 de juliol se sancionarà a qui no ho respecti

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament va llançar fa dues setmanes una campanya informativa de sensibilització amb la finalitat de conscienciar la ciutadania que convertir la platja en un espai lliure de fum és una mesura que beneficia tothom

Les platges de Calella s’han convertit avui en un espai lliure de fum com a resultat de l'acord del govern municipal de prohibir el tabac en tota la zona litoral com una aposta decidida a favor de la sostenibilitat i de preservar i vetllar per la salut pública. A partir del 24 de juliol se sancionarà a les persones que no respectin la norma.

L’Ajuntament de Calella va llançar una campanya de sensibilització amb la finalitat de conscienciar tots els calellencs i calellenques sobre aquesta nova situació. D’aquesta manera, es van repartir cartells amb el lema “Si no fumes, no et perds res; si fumes hi perdem tots” a les diferents guinguetes del municipi. També s’està informant sobre la nova normativa als hotels, per tal que tots els turistes que visiten cada any Calella coneguin la mesura. Avui, a més, l’Ajuntament està col·locant els cartells informatius (un total de 40) al llarg de la platja, atès que és el dia en què la prohibició entra en vigor en la totalitat de la platja, en excepció de les zones habilitades com, per exemple, les guinguetes.

El Ple de l’Ajuntament va decidir modificar l’Ordenança de Convivència Ciutadana i Via Pública el passat mes d’abril per unanimitat. D’aquesta manera, Calella manté la seva aposta a favor de la sostenibilitat i de la salut pública.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 11:30