Les parades de roba i complements de la Riera Capaspre tornen a partir d’aquest dissabte 4 de juny a la plaça del Mercat

Dimarts, 31 de maig de 2022 a les 00:00

El fet excepcional que va representar la pandèmia de la Covid ja ha passat i ara s’ha d’anar retornant a la normalitat i això significa que les parades s’han d’ubicar al seu lloc habitual

Les parades del mercat setmanal de roba i complements tornaran a desplaçar-se però, en aquest cas, a la plaça del mercat, el lloc en el qual sempre s’havien estat muntant. La mesura de traslladar-les a la Riera, dividint d’aquesta manera el mercat en dues seccions, es va dur a terme per tal d’evitar aglomeracions de persones.

Així doncs, a partir d’aquest dissabte 4 de juny, totes les parades que formen part del mercat setmanal es muntaran a la plaça del mercat. El mercat seguirà celebrant-se en la mateixa franja horària, és a dir, cada dissabte de 7 a 13:30 hores.

La decisió d’unificar-lo, que s’ha pres després d’analitzar la situació actual, ve donada per qüestions de seguretat i mobilitat, atès que la proposta de mantenir una part del mercat a la Riera Capaspre ja no és viable. D’aquesta manera, es farà una nova redistribució de les parades, creant un circuit de compra que sigui agradable i que convidi a comprar, amb la finalitat també d’oferir un mercat de qualitat per tots els ciutadans i clients d’aquest.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 11:37