L’Aplec de la Sardana aplega un miler llarg de persones i deixa més de 300 pernoctacions als hotels de Calella

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00

La 94a edició de la trobada sardanista més antiga de Catalunya reuneix al Passeig de Manuel Puigvert i al Parc Dalmau a les millors cobles del país

La 94a edició de l’Aplec de la Sardana del cap de setmana ha estat tot un èxit com ho demostren les xifres de participació a una de les trobades sardanistes més importants del país. Durant tot el cap de setmana s’han venut més 2.000 entrades als concerts de música de cobla i a les ballades que s’han fet al Passeig de Manuel Puigvert i al Parc Dalmau. Algunes de les persones vingudes de fora de la comarca van decidir fer nit a la ciutat. Hi ha hagut més de 300 pernoctacions als hotels de Calella.

L’Aplec Pairal de Catalunya, el degà dels aplecs del país, reuneix en cada edició a les millors cobles del moment. En aquesta ocasió hi van ser presents les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la Principal de la Bisbal, Montgrins, la Principal del Llobregat i Marinada.

El bon temps del cap de setmana ha contribuït a l’èxit d’una concentració sardanista que ja veu a l’horitzó la celebració de l’edició número 100.
 

Darrera actualització: 07.06.2022 | 12:58