L’alcalde signa un Ban on demana la col·laboració de tothom per fer un ús responsable de l’aigua davant la sequera

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

Les restriccions decretades per la Generalitat per l’estat d’alerta no afecten directament a Calella perquè te un consum persona/litre per sota del llindar estipulat però l’Ajuntament ha volgut fer un seguit de recomanacions per contribuir a l’estalvi d’aigua 

L’alcalde, Marc Buch, ha fet públic un Ban Municipal on explica quines són les recomanacions que els ciutadans i institucions haurien de seguir amb la finalitat de fer un ús responsable de l’aigua, demanant d’aquesta manera la col•laboració de tothom. L’Ajuntament ja va anunciar quan la Generalitat de Catalunya va declarar l’estat d’alarma per sequera que a Calella no hi havia cap restricció. No obstant, és imprescindible que la ciutadania segueixi una sèrie de consells per tal de contribuir a fer front a la situació de sequera actual.

Les recomanacions bàsiques exposades en el Ban Municipal són les de no tenir l’aixeta de l’aigua oberta mentre es fan altres coses; optimitzar el rentaplats i la rentadora, és a dir, no fer-los servir fins que estiguin plens; dutxar-se enlloc de banyar-se; no utilitzar la manega per rentar el cotxe, etc.
 

Darrera actualització: 01.12.2022 | 11:18