L’alcalde reclama al president de Renfe la reparació immediata de l’ascensor de l’estació perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin baixar a Calella

Divendres, 5 de maig de 2023 a les 00:00

L’averia provoca un greu perjudici als usuaris de la R1 de Rodalies amb cotxets o problemes de desplaçament que arriben sentit Barcelona i els que volen agafar-lo en direcció Girona

L’alcalde de Calella, Marc Buch, ha enviat una carta al president de Renfe, Raül Blanco, reclamant una solució immediata al greu problema que genera l’ascensor avariat de l’estació. Fa setmanes que aquest ascensor que dona accés a les andanes no funciona i impedeix als usuaris amb mobilitat reduïda o que venen amb cotxets amb el tren de Barcelona puguin baixar a Calella. L’única solució que els dona Renfe és anar fins a Pineda de Mar, donar la volta i torna a la ciutat. Això l’alcalde Buch ho considera “inacceptable”. 

El problema també afecta als usuaris que volen agafar el tren en direcció a Girona. En la missiva enviada al màxim responsable de Renfe, Buch entén que aquest greuge inadmissible cal que se solucioni amb urgència per aconseguir que les persones que utilitzen el tren puguin baixar a Calella amb total normalitat.

Retirada de serveis

A l'escrit també es reclama la retirada immediata dels serveis instal•lats a l'interior del pluvial que creua la via del tren a Calella entre els carrers d'Anselm Clavé amb Costa i Fornaguera fins a l'aparcament de l'estació de tren. Aquesta instal•lació, provoca problemes quan plou a la zona del carrer d'Anselm Clavé.

Darrera actualització: 05.05.2023 | 14:13