L’alcalde, Marc Buch, porta al Ple de l’Ajuntament la composició del nou govern i les àrees d’actuació

Divendres, 27 de maig de 2022 a les 00:00

Buch assumeix les àrees de Planificació de la Ciutat, Turisme i Transparència i crea l’àrea de Digitalització i Smart City; Rando assumeix Promoció Econòmica, Comerç i Consum; Lucía Sánchez, la nova regidora, es queda amb l’Àrea de Fires i Habitatge i Torres assumeix definitivament cultura

El nou cartipàs es va formalitzar ahir, dijous 27, durant el Ple Municipal. També es van aprovar les actes dels plens dels dies 7 d’abril, 28 d’abril, 12 de maig i 21 de maig, així com la dedicació i retribució de l’alcalde, l’establiment de l’horari de les sessions ordinàries del Ple de la Corporació, la creació de la Comissió Informativa General i la designació dels representants de la Corporació a les entitats supramunicipals.

El Ple també va aprovar, per una part, la modificació de places de personal eventual després del parlament dels portaveus dels grups municipals i, per altra, la modificació de la plantilla de l’Ajuntament per funcionaritzar places, convertint-les d’aquesta manera en places d’agents cívics. Per últim, es va acordar el nomenament de tinències d’alcaldia i la creació, composició i competències de la Junta de Govern Local i de les delegacions de responsabilitats a regidors.

Els canvis del nou cartipàs que es van fer constar durant la sessió extraordinària d’ahir tenen a veure amb la proclamació de Marc Buch com a nou alcalde i de l’entrada al govern de la regidora Lucía Sánchez. Així doncs, l’àrea de l’alcalde comprendrà les atribucions en matèria de planificació de ciutat, territori, turisme, esports, transparència, internacionalització, digitalització i smart city i comunicació. 

Per altra banda, la regidora Cindy Rando assumirà Promoció Econòmica i la nova regidora, Lucia Sánchez, gestionarà Habitatge i Fires. El regidor Josep Torres seguirà portant cultura, així com també continuarà sent el portaveu del govern. Pel que fa les altres àrees, les delegacions són les següents: l’Àrea de Sostenibilitat i la de Serveis de Ciutat serà competència del regidor Albert Torrent; l’Àrea de Mobilitat i Seguretat i l’Àrea de Cultura del regidor Josep Torres, l’Àrea d’Educació, Solidaritat i Nova Ciutadania de la regidora Montserrat Mateu, l’Àrea d’Hisenda, Recursos Interns i Gestió Patrimonial del regidor Josep Gibert, l’Àrea de Política Social i Gent Gran i Salut al regidor del regidor Ramon Llamazares i, per últim, l’Àrea d’Economia Local o Promoció Econòmica, Comerç i Consum, Joventut, Participació, Igualtat i Drets Civils de la regidora Cindy Rando. 
 

Darrera actualització: 02.06.2022 | 13:20