L’alcalde, Marc Buch, descobreix el cartell i el programa de la Festa Major de la Minerva i agraeix la col•laboració de totes les entitats calellenques

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 00:00

Els Catarres, Buhos, Lil Dami, les sardanes, els gegants, els diables, balls a l’envelat i focs artificials són, entre altres, les activitats protagonistes que configuren l’agenda de la Festa Gran d’enguany, la qual ha estat dissenyada per al gaudi de tots els públics

El cartell de la Festa Major de la Minerva d’enguany, així com el seu programa s’han donat a conèixer avui en un acte a Can Saleta presidit per l’alcalde, Marc Buch, i que ha comptat amb la presència de la regidora d’Igualtat, Drets Civils i Joventut, Cindy Rando i amb la del programador cultural Marcel Pla.

Buch ha presentat el programa dia per dia i ha volgut destacar l’aposta cultural de l’Ajuntament, la qual es veu reflectida en unes Barraques que compten amb les actuacions dels grups Els Catarres, Buhos i Lil Dami. També ha posat l’accent en el fet que sense la col•laboració de totes les entitats calellenques la celebració d’aquesta festivitat no seria possible. Per últim, ha agraït la gestió i la dedicació del regidor de Cultura, Josep Torres, qui no ha pogut assistir per motius personals.

El Punt Lila

Per la seva part, la regidora Rando ha explicat durant la seva intervenció que l’objectiu de la Festa Major és que tots els calellencs i calellenques la puguin gaudir amb responsabilitat. De fet, l’eslògan d’enguany és “Per unes Barraques divertides i responsables”- D’aquesta manera, ha detallat les diferents normes i mesures que l’Ajuntament ha pautat per al bon funcionament de la Festa Major i ha remarcat que les barraques seran un espai lliure de sexisme i lgbtifòbia on cap agressió d’aquest tipus hi tindrà cabuda.

Les Barraques de Calella comptaran amb un Punt Lila, el servei municipal de sensibilització i atenció a les violències masclistes i/o lgbtifòbiques que es puguin produït durant els diferents esdeveniments d’oci nocturns de la Festa Major. 

Consulta aquí el programa amb totes les activitats de la Festa Major de la Minerva.
 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 13:45