L’alcalde demana prudència pel risc d’incendis, recorda que es tancaran el Parc Dalmau i la platja de les Roques i desitja una bona revetlla

Dimecres, 22 de juny de 2022 a les 00:00

Marc Buch ha llançat un missatge institucional amb la finalitat de conscienciar els calellencs i calellenques davant la situació de risc que, malgrat la pluja d’avui, comporten les altes temperatures i la sequera

L’alcalde de Calella, Marc Buch, s’ha adreçat a la ciutadania a través d’un missatge enregistrat al Parc Dalmau en el qual ha fet una crida a la responsabilitat de tots els calellencs i calellenques durant la revetlla de Sant Joan amb la finalitat que prenguin consciència de la situació actual i, com a conseqüència, actuïn amb sentit comú.

Buch ha assenyalat que les altes temperatures sumades a la sequera prolongada a la qual s’enfronta el territori des de fa temps suposen un perill extrem d’incendis, raó per la qual és imprescindible que la ciutadania sigui prudent. A més, l’alcalde també ha exposat que aquesta situació pot veure’s agreujada durant la revetlla de Sant Joan si els ciutadans no actuen amb precaució. És per aquest motiu que l’alcalde ha demanat al conjunt de calellencs i calellenques que gaudeixin de la jornada amb molta consciència.

L’alcalde també ha recordat les mesures preses per l’Ajuntament amb el propòsit d’evitar qualsevol incendi, les quals ja va exposar ahir en el BAN publicat a tots els canals de la institució. En definitiva, el Parc Dalmau i la platja de les Roques es tancaran des de les 21 hores fins a les 8 hores de l’endemà i la pirotècnia a menys de 500 metres de qualsevol zona forestal quedarà totalment prohibida.

Per acabar, Buch ha desitjat una bona revetlla de Sant Joan a tots els calellencs i calellenques. 
 

Darrera actualització: 22.06.2022 | 12:55