L’Ajuntament recupera la Festa de l’Esport per reconèixer la tasca de clubs, entitats i esportistes de Calella

Divendres, 11 d'agost de 2023 a les 00:00

A la rebuda institucional, celebrada aquest dijous a la tarda, en la qual es va distingir a quatre nedadors del Club Natació Calella, el govern va aprofitar per anunciar la celebració l’esdeveniment  

Aquest dijous a la tarda, l’alcalde Marc Buch, el regidor d’Esports, Manel Vicente, i el regidor de Cultura, Josep Grima, van anunciar la recuperació per aquest 2024 de la Festa de l’Esport, que s’havia celebrat a Calella fins al 2010.

D’aquesta manera, el nou govern vol seguir reconeixent la tasca de totes les entitats esportives calellenques que duen a terme cada temporada, així com els èxits de tots els esportistes que ha vist néixer i formar-se la ciutat i que estan obtenint medalles en diverses categories.

És el cas d’Isak Fernández, que aquest dijous va ser a la rebuda institucional del govern al Club Natació Calella perquè ha aconseguit aquesta temporada la medalla de plata als 100 metres papallona al Festival Olímipic de la Joventut europea –essent millor marca estatal- i també ha quedat 4t en aquest festival en els 200 mestres papallones –però, altre cop, essent millor marca estatal-. També és campió d’Espanya en els 50, 100 i 200 metres papallona.

Ahir també es van reconèixer els èxits de la nedadora Oriana Bernárdez, campiona d’Espanya als 50 metres papallona. I també van assistir en aquesta recepció Toni Ruiz, campió de Catalunya als 50 i 100 metres lliures, i Abril Estragé, campiona de Catalunya als 50 metres esquena.

Tots ells formen part del Club Natació Calella que ahir va rebre el reconeixement del govern.

Darrera actualització: 11.08.2023 | 12:14