L’Ajuntament recorda que tant la platja Gran com la de Garbí disposen del servei de bany assistit per a persones amb mobilitat reduïda

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 00:00

Les persones que necessitin fer ús d’aquest servei hauran de sol·licitar cita prèvia a través de l’enllaç intranet.pro-activa.es/ca/reserva o bé ho podran fer trucant a l’Ajuntament de Calella de les 8 a les 14 h al telèfon 937 663 030

L’Ajuntament de Calella recorda l’existència del servei de bany assistit a la platja Gran i a la de Garbí. És un servei de suport al bany que va adreçat a aquelles persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l’aigua de manera autònoma.

Aquest servei es fa a la Platja Gran, en el mòdul Central de Salvament, i a la Platja de Garbí, on està ubicada la TAV (Torre de Vigilància Avançada). Per poder fer el servei és disposa de dues cadires amfíbies. A més, la zona de la Platja de Garbí compta amb un espai d’ombra i una dutxa adaptada. També, al llarg de la platja, hi ha diverses  passeres de fusta que arriben fins al més a prop de l’aigua possible.

El servei es presta sota la supervisió del personal de l’empresa adjudicatària del Servei de Salvament a les platges. L’Ajuntament, a més, recomana a les persones que en facin ús que vagin acompanyades.
 

Darrera actualització: 29.07.2022 | 10:36