L'Ajuntament reconeix Enric Maria Valls i l'Associació de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya amb el Premi Ciutat de Calella 2023

Divendres, 15 de desembre de 2023 a les 02:00

La gala, celebrada aquest vespre a l'Auditori de Can Saleta, ha acollit l'11a edició d'aquests premis que tenen per objectiu reconèixer la tasca i dedicació de persones i entitats calellenques

L'Auditori de Can Saleta ha acollit aquest vespre l'edició 11 del Premi Ciutat de Calella, que ha reconegut a l'empresari i emprenedor Enric Maria Valls per ser l'impulsor i per la seva tasca en la Fundació Miquel Valls per la lluita contra l’ELA, que trascendeix l’àmbit local. També se li reconeix la seva activitat en el món del bàsquet local i com a emprenedor turístic. Pel que fa a la categoria d'entitats, l’Associació Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya ha guanyat el Premi Ciutat de Calella 2023 per l’organització d’actes socials i festius a la ciutat al llarg dels anys. 

L'alcalde, Marc Buch, ha agraït la tasca de voluntariat dels dos guardonats i ha recalcat la importància del voluntariat a la nostra ciutat. El jurat, compost pels guanyadors de les anteriors edicions, han concedit els guardons per unanimitat i han explicitat que totes les candidatures tenien un gran valor. 

En la categoria individual, els candidats eren Josep Llobet i Enric Maria Valls. I en la categoria d'entitats, estava nominada l’Associació de la Síndrome d’”Stiff Person” i l’Associació Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya per l’organització d’actes socials i festius a la ciutat al llarg dels anys.

Darrera actualització: 16.12.2023 | 00:00