L’Ajuntament presenta l’aplicació mòbil del Passaport Cultural que servirà per facilitar-ne l’ús entre els joves

Dimarts, 24 de gener de 2023 a les 00:00

L’acte, que va tenir lloc ahir a Can Saleta, va estar presidit per l’alcalde, Marc Buch, i va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Cindy Rando, i la regidora de cultura, Montserrat Mateu 

L’Ajuntament ha creat l’APP per Android i iOS del Passaport Cultural, una iniciativa que va posar en marxa amb la finalitat d’apropar la cultura als joves. El següent pas era, per tant, modernitzar-la, facilitant-ne el seu accés a través d’aquesta aplicació. L’acte de presentació oficial va celebrar-se ahir i va estar presidit per l’alcalde Buch, qui va anar acompanyat de la regidora Rando i la regidora Mateu. A més, durant l’acte, Pol Valls, el professional encarregat de dissenyar l’aplicació, va posar-la a prova mitjançant una “demo”, per tal que tots els assistents tinguessin coneixement de la manera en què aquesta funciona.

L’objectiu principal de digitalitzar el Passaport Cultural ha estat el de poder facilitar el seu accés a tots els joves de Calella, assegurant que l’aplicació tingués una bona usabilitat i un disseny de la interfície de l’usuari adaptada a les necessitats del jovent respecte l’aplicació. Així doncs, totes les persones que disposin de l’APP podran oblidar-se del cartró i descobrir totes les activitats culturals que tenen lloc a la ciutat de manera digital, així com saber quina és la ubicació d’aquestes o en què consisteixen.
 

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:28