L’Ajuntament presenta la Festa Major de la Minerva 2023 amb una mirada inclusiva i amb propostes musicals de primer nivell

Dijous, 31 d'agost de 2023 a les 20:00

L’alcalde Marc Buch i el regidor de cultura Josep Grima han explicat les principals novetats de la festa així com han presentat la pregonera d’aquest any: la cantant calellenca Aina Da Silva

L'Ajuntament ha presentat aquesta tarda, des del passeig de mar, la Festa Major de la Minerva 2023 sota el lema “Viu la nostra Festa Major de la Minerva”. També s’ha presentat el cartell, obra del dissenyador calellenc Sergi Cugat, que és una reinterpretació de la Minerva, els cabells de la qual vesteixen de color tota la imatge. L’alcalde, Marc Buch, ha destacat que si la festa major és possible és gràcies a l'esforç que fan totes les entitats.

De la seva banda, el regidor de cultura, Josep Grima, ha explicat que enguany serà una festa inclusiva i amb continguts per a tots els públics. Disposarà d’horaris silenciosos a la Fira d’atraccions, així com un espai elevat a la zona de barraques per a persones amb mobilitat reduïda. 

A la presentació també s'ha donat a conèixer la pregonera d’aquest any, la cantant calellenca Aina Da Silva, que s’ha mostrat molt satisfeta d’aquesta decisió a més de ser una de les actuants a les nits de barraques de la Festa Major, en les quals també hi actuaran Doctor Prats, La Fúmiga i Ebri Knight.

Entre totes les actuacions cal destacar Les que Faltaband, un grup de versions format íntegrament per dones que combinen música, teatre i dansa alhora que reivindiquen la presència femenina als escenaris. Així mateix, Miquel del Roig actuarà diumenge dins del recinte de la Fira de Calella i l'Alt Maresme i, per això, l'entrada a la Fira serà gratuïta a partir de les 19 h. 

La Festa Major de Calella començarà el dia 17 amb la Marxa de la Minerva i la gran part de les activitats es concerteran del 21 al 24 de setembre. La fira d'atraccions aquest any estarà al passeig de les roques i el primer dia, el 20 de setembre, es farà un 2x1 en els tiquets de les atraccions als infants empadronats a Calella.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 09:51